6976947868 Γκόνου Γιώτα 26 kasour1@hotmail.com
hero image
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ "ΚΑΣΕΡΟΥΔΗ"
στα Γιαννιτσά Πέλλας
 

 

 
 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ

Ο θάνατος ενός αγαπημένου μας προσώπου είναι σίγουρα μια από τις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Το γραφείο μας αναλαμβάνει χρησιμοποιώντας την εμπειρία του, με σεβασμό, ευαισθησία και  διακριτικότητα να σας βοηθήσει ώστε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπος σας με αξιοπρέπεια.

Κάνουμε τα πάντα, για μία σωστή τελετή, σύμφωνα με τις ανάγκες σας για τη συνοδεία του αγαπημένου σας προσώπου, απαλλάσοντάς σας από δύσκολες διαδικασίες της πιο δύσκολης στιγμής. Αναλαμβάνουμε τον καλλωπισμό, εξοπλισμό για την περάτωση μιας τελετής (εικόνες, κηροπήγια, ειδικά βάθρα εντός της εκκλησίας για την τοποθέτηση της σωρού, χαλιά, τραπέζι συλλυπητηρίων, κ.α.).

Επίσης η μεταφορά του νεκρού μέχρι και τον τάφο γίνεται με τη νεκροφόρα και το εξειδικευμένο μας προσωπικό. Παρέχουμε Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών αποδεκτή από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

 
Πιο Συγκεκριμένα Αναλαμβάνουμε

 

  Οργάνωση της τελετής

 Εκτύπωση & Θυροκόλληση Εγγελτηρίων

 Ανθοστολισμός εκκλησίας - Στέφανα

 Προετοιμασία & Καλλοπισμός της σορού

 Μεταφορά

 Διευθέτηση γραφειοκρατικής διαδικασίας

 Αναγγελία σε εφημερίδες

 
 
 
 
 
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ
 

Το μνημόσυνο είναι εξίσου σημαντικό ως μυστήριο, στο οποίο η βαρύτητα δίνεται σε ένα σωστό και έγκαιρο προγραμματισμό των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Είναι πολλές οι φορές που μέσω του μνημοσύνου, δίνεται η ευκαιρία σε φίλους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία, να δώσουν το παρόν μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους και να τιμήσουν έτσι τη μνήμη του συνανθρώπου τους.

Το Γραφείο Τελετών μας "ΚΑΣΕΡΟΥΔΗ" στα Γιαννιτσά, αναλαμβάνει την οργάνωση και εκτέλεση πάσης φύσεως μνημοσύνων .

 
 
 
 
 

Το γραφείο τελετών μας, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Ανταποκρινόμαστε έτσι με συνέπεια και ευσυνειδησία στο κάλεσμά σας.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλέφωνo επ.: 6976947868

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ